Loading
DESPRE HOTEL GES

Iti doresti o vacantă de vis?

Te asteptam la Hotelul Ges, care  este situat la numai 50 de metri de plaja. Design modern, camere si bai spatioase. La hotel Ges punem accent pe nevoile clientilor.

Camere dotate cu aer conditionat, balcon si baie privata cu articole de toaleta gratuite iti for face sederea mai placuta. Acces gratuit la WiFi in intreaga proprietate, iar in incinta hotelului vei gasi un restaurant exceptional si un bar ideal pentru relaxare. Toate camerele pot beneficia la cerere de maxim un pat suplimentar.

Pentru iubitorii de animalute hotelul accepta patrupede de talie mica.

Pentru persoanele care vor sa exploreze zona, hotelul Ges se afla la 2,5 KM de Delfinariul din Constanta, la 1,1km de Satul de Vacanta, la 650 de metri de Aqua Magic Par si Tomis Mall la 17 minute de mers cu masina.
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este la 31,5 km distanta. Iar pentru cei care vor sa admire maestria naturii, Lacul Siutghiol se afla la cativa pasi distanta.

Si pentru ca intr-adevar ne pasa de tine, iti punem la dispozitie personal amabil si o receptia deschisa non-stop.

Te asteptam la Hotel Ges!

REZERVA ACUM!

HOTEL GES

Tur video al hotelului

Inca esti nehotarat? Lasa-ne sa-ti facem un tur virtual al hotelului nostru.Garantam ca iti va fi mai usor sa iei o decizie.Lasa-te sedus de Hotelul GES.