Loading
DESPRE HOTEL GES

Iti doresti o vacantă de vis?

Inaugurat in anul 2016, Ges Hotel este o atractie in zona Cazinoului din Mamaia. Datorita pozitionarii sale, pe faleza de promenada,chiar langa Cazino, aceasta locatie este una dintre cele mai cautate din statiune.

Clasificat la 4 stele, hotelul a fost dotat pentru a asigura un nivel ridicat de confort oaspetilor sai. Insa acest lucru il puteti proba doar alegand unul din tipurile de camere pe care le ofera Ges Hotel: Dubla cu vedere laterala sau frontala la mare, dubla cu vedere la lac, junior suite sau apartament.

Restaurantul Galla, situat la etajul 4, si sky barul situat la etajul 5 va stau la dispozitie fie pentru a servi bauturi fie pentru a servi snack-uri sau preparate mai complexe. Puteti consulta meniul in lobby.

La Ges Hotel punem accent pe nevoile oaspetilor nostri .
De aceea ne straduim sa va oferim o experienta placuta si sa ne asiguram ca facem ceea ce ne sta in putere ca sa aveti o sedere placuta!

Daca va doriti sa explorati zona ar trebui sa stiti ca hotelul Ges se afla la 2,5 km distanta de Delfinariul din Constanta, la 1,1km de Satul de Vacanta, la 650 de metri de parcul acvatic Aqua Magic si la circa 2 km de centrul comercial City Park Mall.
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este la 31,5 km distanta. Iar Lacul Siutghiol se afla la cativa pasi distanta.

Va asteptam la Hotelul Ges pe tot parcursul anului, fie pentru relaxare, fie pentru afaceri.

REZERVA ACUM!

HOTEL GES

Tur video al hotelului

Inca esti nehotarat? Lasa-ne sa-ti facem un tur virtual al hotelului nostru.Garantam ca iti va fi mai usor sa iei o decizie.Lasa-te sedus de Hotelul GES.